NK Jedinstvo suspendovao Nusmira Fajića!

Odbio nastupiti jučer

NK Jedinstvo suspendovao Nusmira Fajića!

Samir Mlaćo

Jedinstvo je jučer poraženo sa 2:0 od Goražda i upisalo je četvrti poraz u nizu.

U kombinaciji za ovaj meč nije bio iskusni napadač Nusmir Fajić koji je sa tribina stadiona pratio meč. Fajić navodno nije želio da igra, pa su ga iz redova bihaćkog kluba odlučili danas suspendovati.

“Uprava kluba NK Jedinstvo je danas donijela odluku o suspenziji igrača Nusmira Fajića do daljnjeg, a zbog neizvršavanja svojih obaveza prema klubu. NK Jedinstvo je potpisao ugovor sa pomenutim igračem za sezonu 2020/2021 i isti je na snazi do završetka sezone.

Zbog nepoštivanja sklopljenog ugovora, nediscipline igrača, neizvršavanja obaveza od strane igrača, nepojavljivanja na treninzima u protekloj sedmici, kao i izostanka sa utakmice 14. kola m:tel Prva liga FBiH, igrač Nusmir Fajić se suspenduje od strane kluba do daljnjeg, odnosno do konačne odluke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Imajući u vidu sklopljeni ugovor između kluba i igrača, pored ispunjavanja svih obaveza od strane kluba prema igraču, Nusmir Fajić je prekršio svoje obaveze prema klubu i iz gore navedenog suspenzija je sasvim opravdana“, istakli su iz NK Jedinstvo u saopštenju.

Navode da su prema Fajiću ispunjene sve obaveze, a sada se očekuje i reakcija nogometaša.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Klosari dužni pare. Klub vode cobani grad sav to zna. Igrači se jedva hrane
7 1
Samoiskreno
i vi ste se obavezali na platu pa ne placate ljudima
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi