7

Komentari (7)

bavarac88
Hahahah lik rukom na prsa a mali se hvata za lice,ovdje je Fati trebao dobit zuti karton:Jest se malo digao,ne simpatisem ovu ligu ali imam osjecaj da ce ga Ramos spustit na zemlju definitivno
saju701
Ovaj je u svakim duelu isao laktovima u glavu i da je bio normalan sudija dobio bi crveni ali to bi bilo da je Getafe igrao protiv Reala.
Martial9
PA Taki su skoro svi glumci u barci alba lessi David villa dok je bio Suarez I bilo ih je jos
user1598784136
U Barceloni barem Messi ne simulira, a u Realu svi to rade. Pogledaj samo Ramosa... Udara, tuče i pljuje, a kada ga neko dodirne baca se kao da ga je kamion udario. Doduše, zadnjih godina su oslabljeni jer im je otišao najbolji i najveći glumac - Penaldo.
DamirT
Nek zacepi i bude sretan sto nije dobio crveni...Koliko je faulova imao trebao je u prvom poluvremenu dobiti crveni karton
JedanDevetDvaDva
Ne znam jeste vi gledali utakmicu uopste, ovaj je napravio 10 prekrsaja, mesar pravi a njega kad dirnes dramu napravi odma. Obicni cirkuzant.
trzac
Frajer sinoc nije igrao nogomet nego neki borilacki sport, zasluzio crveni vec u prvom poluvremenu kada je nokautirao Messija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.