O kakvih pet finala je večeras govorio Guardiola?

Prvo protiv Hoffenheima

O kakvih pet finala je večeras govorio Guardiola?

Edmir Škorić

Manchester Citty će protiv Hoffenheima igrati prvo od pet finala, rekao je Pep Guardiola.

City je neočekivano poražen u prvom kolu od Lyona na Etihadu, a u narednom susretu će gostovati njemačkom Hoffenheimu. Svjestan je Pep važnosti ove utakmice i naglašava kako je ovo tek jedno od pet finala u grupnoj fazi.

"Čeka nas pet finala. Izgubili smo prvu utakmicu i sada moramo svaku da pobijedimo do kraja. Ovo je Liga prvaka i ovdje su svi timovi dobri", rekao je Guardiola.

Posebno je Pep oduševljen trenerom Hoffenheima Nagelsmanom, koji je od 2016. godine na čelu njemačkog kluba i preuzeo ga je sa samo 29 godina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Impresioniran sam. Preuzeo je Hoffenheim u lošoj situaciji i svake godine postaje bolji... Imaće dobru karijeru", rekao je Guardiola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Griezmann
Otkad je Pep Prosinečki, a Robert Guardiola jebo lud zbunjenog
17 1
Benjamingst
Hehehehe Skoric samo pravi greske nista vise... sportsport.ba je usraseja.ba
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi