O potezu Van Dijka jutros 'bruji' internet, napadač Brightona je trebao aplaudirati

Preelegantan potez

O potezu Van Dijka jutros 'bruji' internet, napadač Brightona je trebao aplaudirati

Štoper Liverpoola Virgil van Dijk već godinama važi za jednog od najboljih defanzivaca svijeta, a zašto je to tako demonstrirao je sinoć. 

Njegov Liverpool je u okviru 34. kola Premiershipa gostovao Brightonu i slavio sa 3:1. U centru pažnje nakon meča bio je jedan video klip u kojem se vidi kakav je zapravo majstor Van Dijk.

Štoper Redsa bio je u jednom duelu s napadačem Brightona Aaronpom Connollyjem, a isti je riješio na preelegantan način. Jednostavno je potiljkom udario loptu i prevario svog protivnika, potom ga zaobišao i započeo akciju svog tima.

Ovaj video se od sinoć vrti internetom. Mnogi su ostali oduševljeni lakoćom igre holandskog defanzivca koji je i ranije bio poznat po nekim sjajnim intervencijama, ali čini se kako mu je ova najbolja u karijeri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

OVDJE možete pogledati kako je to izgledalo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
..pa covjek je Messija na Anfieldu strpao u dzep i nosao 90 minuta,a da sa ovim levatom ne izadje na kraj...najbolji defanzivac svijeta trenutno.
5 20
Euro2020
Bruji cjeli Internet ? da je video tek 180 puta pregledan, Boze dragi budi i ovima sto pisu ove Naslove i nama koji citamo na pomoci. amin
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi