Mohamed Salah prekinuo užasan niz Liverpoola

Redsi dugo bili bez gola u gostima

Mohamed Salah prekinuo užasan niz Liverpoola

Ekipa Liverpoola u ovim trenucima igra u gostima protiv Brightona susret 34. kola Premiershipa. 

Trenutni rezultat je 0:2 za Redse. Klub koji sa klupe predvodi Jurgen Klopp postigao je prvi gol već u 6. minuti i to preko Mohameda Slaha. Na taj način prekinut vrlo loš niz na strani Liverpoola.

Redsi su bez gola u gostima bili pet utakmica, odnosno ukupno 467 minuta što im se nije desilo dugo vremena. Ipak, Salah se 18. golom oive sezone pobrinuo da negativni niz prestane.

Ukoliko dobije današnji meč, Liverpool će imati 92 boda, odnosno osam manje od magične cifre 100 koju rijetko koji klub u Premiershipu uspije dostići.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U nastavku možete pogledati gol Salaha:

[twitter]https://twitter.com/OnlyFootballCl1/status/1280945350686187521[/twitter]

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi