23

Komentari (23)

ArminA
Joj ova fufica sta god da uradi ,mediji naprave lom. Lik nije nista specijalno uradio da bi mu sad neko trebao aplaudirati i dizati ga u nebesa. Pa to je njegov posao placen milionima ako ne zna loptu glavom spustiti onda ga jeEbi..
BobPaisley
@ArminA ...jbg,i Messi je najplaceniji igrac na svijetu,izvodi svaki prekid u Barceloni,pa kad zabije jedan gol iz slobodnjaka iz 50 pokusaja ovdje mu spomenike dizu,kao da je to nesto posebno...pa i ja bi zabio jedan iz 50 suteva.
BobPaisley
..pa covjek je Messija na Anfieldu strpao u dzep i nosao 90 minuta,a da sa ovim levatom ne izadje na kraj...najbolji defanzivac svijeta trenutno.
Ivica_Osim8
Nema tog igrača, koji će Messija staviti u dzep
BobPaisley
@Ivica_Osim8 ...nema...zato se Messi nazabijao golova na Anfieldu.
Uranija
@BobPaisley nazabijao se Messi golova 7 dana prije anfilda, ti baš ograničen toliko pa zaboravljaš. Znam ja da je tebi sadio bolji od Messija ali nisi ti baš neko mjerilo sa tim zaboravim mozgom
MirzaBarucic
Zašto ga na Nou Campu nije stavio u džep, nego je priznao da mu je to bilo najtežih 90+ minuta u karijeri? Ti vazda istu glupost valjaš.
MirzaBarucic
Uz to, Messi postigao 700 golova u karijeri za klub. Lik sam, u više navrata, slalomio kroz najbolju odbranu na svijetu u ono vrijeme (Ramos, Marcelo, Pepe i Xabi Alonso) ... Nezaustavljiv. I onda se nađe anonimus kao ti da mu prigovori :))) Tugo moja
BobPaisley
@MirzaBarucic ...ne znam sto vam je toliko tesko priznati da se mali muckao po dzepu :D
ekstravaganzni.
Van Dijk i 5 ostalih
MirzaBarucic
@BobPaisley Ne znam zasto je tebi toliko tesko priznati da je Messi najbolji svih vremena? Lik od 2010 konstantno na najvisem nivou :))) Van Dijk ko?
BobPaisley
@MirzaBarucic ...pa jeste najbolji,kad sam ja rekao da nije???...ali to nije sprijecilo van Dijka da ga pronosa u dzepu...to vam je tako bilo,a vi mozete plakati...
Err
Zabio gol iz odbijanca na praznu mrežu i iz slobodnjaka gdje je ukrao 5metara.... Za sve mu se vratilo na Anfieldu GDJE JE MESSI IMAO KAKO JE REKAO NAJTEŽI DAN U ŽIVOTU!
Err
Sve je to postigao jer su ga kao klinca drogirali da bi postao bolji..Diego je droga uništila, a njega unaprijedila. Koristio je stimulanse koje drugi nisu i koji su mu dali prednost u odnosu na druge i to je realnost.
Err
Najbolji na prevaru. Cijeli život mu med i Mlijeko. Te droga kao klincu te uvijek jak tim te svo forsiranje.... I opet kad se pogleda broj golova u završnicama lš daaaaaleko iza mnogih, kad se pogleda reprezentacija ništa osvojeno, a imao 5 puta bolje saigrače od Diega itd itd itd. I naravno trpanje osrednjih španskih timova koji su godinama igrali baš onako kako njemu odgovara.
Uranija
@Err ne postoji droga za ‘driblanje’ moraš malo mozak uključiti, kakve su to mitomanske priče, čuj drogirali ga da bi driblao najbolje na svijetu.pa kao da druge ne bi ‘drogirali’ da to se može tako. Moraš malo mozak ‘upaliti’ ako možeš da skontaš šta su to njemu davali.kakav ti i fudbal idi gledaj američki fudbal i uživaj.
Euro2020
Bruji cjeli Internet ? da je video tek 180 puta pregledan, Boze dragi budi i ovima sto pisu ove Naslove i nama koji citamo na pomoci. amin
Pozitiva
Ja sta uradi covjek...
karlhajncbrazzzo
preelegantno? ?daj pištolj da se ubijem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.