O scenama iz Beograda priča cijeli svijet

Svi su u nevjerici

O scenama iz Beograda priča cijeli svijet

M. Šljivak

Partizan i Crvena zvezda jučer su odigrali meč polufinala Kupa Srbije.

Crno-bijeli su na kraju bili uspješniji i savladali su velikog rivala s 1:0, a ovom susretu je po nekim procjenama prisustvovalo oko 25.000 gledalaca.

Ispunjene tribine u Beogradu su privukle pažnju čitavog svijeta. Ugledni mediji su u nevjerici zbog prisustva publike, a Partizan i Zvezda su pažnju dobili od ESPN-a, Bleacher Reporta, Reutersa...

[twitter]https://twitter.com/NARODNAODBRANA/status/1270885417844277249[/twitter]

Svi pišu o zaista nevjerovatnim scenama u doba koronavirusa, gdje je apsolutno sve zatvoreno i u nevjerici su izvještavali s ovog meča.

Top Komentari

Tuzlasjever
U nevjerici? Naravno kad rade za ove monstrume sto su napravili stanje opste panike u svijetu. Nek zive ljudi svoj zivot vidi se da nisu pod uticajem smrdljive evrope kao sto smo mi pa da igramo kako oni sviraju.
7 0
BobPaisley
...ni po cemu pametnom da budu u centru paznje.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti