Koroman nakon velikog derbija Partizana i Zvezde uputio brutalne riječi

Ponovo u centru pažnje

Koroman nakon velikog derbija Partizana i Zvezde uputio brutalne riječi

S. Mlaćo

Ognjen Koroman je nedavno žestoko kritikovao FS Srbije, a sada je prokomentarisao meč Kupa između Partizana i Crvene Zvezde.

Partizan je slavio 1:0 i bacio ljutog rivala na koljena, a Koroman se oglasio se i kritikovao čelnike Zvezde.

"Sadik, Natho, Suma, Asano... Tu je razlika, što nema greške u strancima i reše derbi, ubio nas je Partizan... Pričam mesecima šta je i kako, misle ljudi da lupetam... Gde su Zvezdini stranci koji su plaćeni milione??? Koliko je Partizan platio njihove strance, a koliko mi naše???", napisao je Koroman.

Podršku je uputio treneru Dejanu Stankoviću, ali ne i Zvezdanu Terziću, direktoru Crvene Zvezde. Žestoko ga je kritikovao

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Gdje su ti stranci što si doveo??? Mr* iz Zvezde. Bez obzira na sve, glavu gore Deki podrška, igračima podrška, hvala navijačima na podršci", napisao je Koroman.

Nema sumnja da će ova njegova objava izazvati mnogo komentara.

Top Komentari

Uranija
Prije dva-tri dana su potpisali sa kapetanom draganom, treba mu vremena da se uklopi u tim.
11 0
dinass
Ovaj Koroman je retardiran covjek,zar je moguce da neko njegove izjave prenosi
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti