Stanković je na poseban način otkrio šta znači poraz od Partizana: Dovoljna je bila jedna riječ

Bio je iskren

Stanković je na poseban način otkrio šta znači poraz od Partizana: Dovoljna je bila jedna riječ

Samir Mlaćo

Nakon poraza u polufinalu Kupa od Partizan, trener Crvene Zvezde Dejan Stanković bio je vidno razočaran.

Bolan je to bio poraz i Stanković to ne krije.

"Derbi utakmica nosi svoje, naravno da je loše kada se izgubi. Da je moglo bolje moglo je, preuzimam krivicu na sebe. Boli, ali se neću predavati. Udarac je jak", kazao je Stanković.

Smatra da je njegov tim napravio previše individualnih grešaka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Napravili smo par individualnih grešaka. Nisam se nadao tome... Da li su ovo limiti? To je za dublju analizu. Vruće glave mogu da kažem da eliminacija boli dosta. Jaka, gorka pilula. Ne bih promijenio tim. Momcima ne zamjeram. Sutra da igram sigurno bih izveo isti sastav. Samo je trebalo da uradimo ono što smo radili i spremali. Gorka pilula i jak šamar za mene... Falilo je strpljenja. Krivo mi je zbog toga". 

Top Komentari

BlueBoys
Samarcina, informacija iz prve ruke. :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi