Dječak koji je 'pogurao' Liverpool protiv Barcelone potpisao profesionalni ugovor

Oakley Cannonier je veoma talentovan

Dječak koji je 'pogurao' Liverpool protiv Barcelone potpisao profesionalni ugovor

M. Šljivak

Talentovani fudbaler Oakley Cannonier (17) potpisao je profesionalni ugovor sa Liverpoolom.

Tako će 17-godišnjak imati šansu da se dokaže među profesionalcima, a ovaj tinejdžer je dobro poznat zbog onog što je napravio 2019. godine.

Na putu ka osvajanju Lige prvaka Liverpool je napravio nestvaran preokret protiv Barcelone. Nakon poraza iz prve utakmice od 3:0 u revanšu na Anfieldu Redsi su slavili sa 4:0.

Upravo je Cannonier imao prste umiješane u jednan od golova. On je bio sakupljač lopti na tom meču i pred postizanje gola je napravio brzu reakciju dodajući loptu Trentu Alexanderu-Arnoldu za izvođenje kornera.

Trent je u kaznenom prostoru vidio usamljenog Divocka Origija i Liverpool je došao do gola i prednosti koji su sačuvali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cannonier je u Liveprool stigao sa 12 godina iz Leeds Uniteda. Iza sebe je imao odličnu sezonu u mladom timu Redsa i jedan je od najtalentovanijih omladinaca kluba

Sigurno je da će Cannonier biti lijepo dočekan i u prvom timu jer ga svi već dobro poznaju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi