"Oba penala za Lazio su smiješna!"

Gasperini ljut na sudije

"Oba penala za Lazio su smiješna!"

E. Škorić

Gian Piero Gasperini tvrdi da je Atalanta pokradena u današnjem susretu protiv Lazija, kada je njegov tim prokockao 3:0 i osvojio samo bod (3:3).

Atalanta je imala sigurno vodstvo, djelovalo je kao da će upisati na Olimpicu pobjedu i doći na dva boda od vodećeg Juventusa, ali u nastavku je Lazio zabio tri gola i došao do boda. Dva od tri gola postignuta su s penala i oba puta je Immobille bio precizan.

Trener gostiju iz Bergama smatra da su penali nepostojeći i nazvao ih je "smiješnim".

"Nogomet je jednostavan sport, ali čemu ovo smeće? Immobile je krenuo ka golu, osjetio kako ga nešto grabi i srušio se na travu. Prilično jasno se moglo vidjeti. Izgubili smo Kup protiv Lazija zbog incidenta (igranje rukom nije primijećen od strane VAR-a u maju op.a), tako da smo navikli na ovakve tvari", bijesan je bio Gasperini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ni drugi penal nije postojao. Immobile je ubaico nogu ispred De Roona. To nisu penali već podmuklost. Šteta što nam se dešavaju ove stvari, tri ili četiri puta ove sezone odluke su bile protiv nas".

Top Komentari

gif
i vi udjite sa zvijezdom i celikom u koaliciju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije