Obavještenje Manijaka nakon suspenzije južne tribine stadiona Grbavica

Zaslužni za pozitivnu atmosferu

Obavještenje Manijaka nakon suspenzije južne tribine stadiona Grbavica

A. Čaušević

FK Željezničar će u 27. kolu Premijer lige na stadionu Grbavica dočekati Krupu.

Kapije za ulazak na južnu tribinu popularne Doline ćupova će biti zatvorene, ali će Plavi opet imati podršku popularnih Manijaka.

U kratkom saopštenju na Facebook stranici Manijaci su poručili da su oni zaslužni za pozitivnu atmosferu na tribini i niko više te da će na kratko preseliti na sjevernu tribinu.

"Za dosadašnju pozitivnu atmosferu na tribini jedino smo MI zaslužni i niko drugi više.

Međutim i na ovoj utakmici, kao i prethodnim obavezni smo biti na nivou i nastavit sa dobrim izdanjima.

Zbog suspenzije tribine JUG, ista neće biti u funkciji, pa ćemo se morat nakratko preseliti na sjever i odatle pružiti potrebnu podršku igračima", saopštili su Manijaci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Južna tribina stadiona Grbavica je suspendovana zbog dešavanja na sarajevskom derbiju, tj. zbog prevelike upotrebe pirotehničkih sredstava. Osim toga Željezničar je kažnjen s 5.000 KM.

Inače, meč Željezničar - Krupa se igra u subotu s početkom u 20 sati, a sudit će ga Sabrija Topalović iz Zenice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Koliko mrtvih glava ocekujete na sjeveru kad se spoje ove ubice i narkomani sa obicnim narkomanima i amarovim supkoliscima sa sjevera?
5 0
Fcs
0:3
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi