Obezbjeđenje zaustavilo Neymara na putu do Cantone

Umalo tučnjava na Parku prinčeva

Obezbjeđenje zaustavilo Neymara na putu do Cantone

Edmir Škorić

Eric Cantona, legendarni fudbaler Manchester Uniteda, umalo se sukobio na Parku prinčeva.

U srijedu navečer je Cantonin bivši klub Manchester United s 3:1 slavio protiv PSG-a, iznenadio mnoge i nakon 0:2 iz prve utakmice ipak uspio da se plasira u četvrtfinale Lige prvaka.

A na tribinama kultnog pariškog stadiona sjedile su mnoge poznate ličnosti, između ostalih i Cantona, koji je došao da bodri svoj nekadašnji tim, a u jednom trenutku je "zakuhao" s Neymarovim ocem.

Čule su se psovke i razna prozivanja, Neymar senior je želio da se fizički obračuna s Cantonom, ali je na sreću obezbjeđenje bilo blizu i nije dozvolilo tučnjavu na stadionu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Eric Cantona je kasnije sa Fergusonom i Solskjaerom slavio veliku pobjedu Uniteda, za koga su te večeri pogađali dva puta Lukaku i jednom Rashford i to iz penala za prolaz u nadoknadi vremena.

Top Komentari

Svojprisebi
ufff sto ne prodje da Cantona samelje i senior i junior neymara
9 0
Bosnian King1
Bi ga Cantona podero, :-):-):-)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi