Objava DFB-a nakon katastrofe u Amsterdamu valjda sve govori
Njemačka je razbijena u Amstredamu, ali samo taj poraz nije katastrofa, katastrofa je da ova selekcija odavno nema ni glavu, a ni rep

Tuga, čemer i jad

Objava DFB-a nakon katastrofe u Amsterdamu valjda sve govori

Edmir Škorić

Nikada prije u historiji Holandija nije dala Njemačkoj tri gola, a ujedno su Oranje prvi put nakon 16 godina ostvarile pobjedu nad Elfom.

Njemačka je katastrofalna, izredali su se brojni negativni rekordi, a najbolniji navijačima te zemlje je onaj koji kaže da je prvi put u svojoj historiji Njemačka u tri vezana meča ostala bez ispaljenog metka.

Holandija je razbila nemoćnu trupu Joachima Loewa, kojem sada više nego ikad ranije prijeti otkaz i njemački mediji tvrde da mu glava možda već noćas pada s ramena...

Kratka objava na zvaničnom Twitter kanalu DFB-a (Njemački nogometni savez) najbolje oslikava trenutno stanje u ovoj selekciji. Tuga, čemer i jad.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Mr.Balboa
Neka malo,treba I njih neko da ponizi s vremena na vrijeme bar,jer su uvjek uzdignuti maximalno!!!
4 0
Medo-Brundo
Die Kacke!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi