Objava FK Sarajevo na Instagramu nakon utakmice sve govori!

Sudije ih oštetile

Objava FK Sarajevo na Instagramu nakon utakmice sve govori!

Endin Čaušević

FK Sarajevo poražen je večeras u gostima protiv Dynamo Bresta sa 2:1 u meču drugog pretkola Lige prvaka.

Bordo tim je odigrao veoma dobar meč večeras, ali na kraju su poraženi sa 2:1. Utakmicu u Brestu obilježila je velika greška sudija jer je u 54. minuti poništen čist gol Ahmetovića za 2:2.

Naime, pomoćni sudija signalizirao je ofsajd Ahmetovića iako se na usporenom snimku jasno vidjelo da o tome nije bilo ni govora. Igrači Sarajeva su i nakon meča žestoko protestirali, ali nažalost to ništa nije promijenilo.

Koliko su razočarani u taboru Sarajeva najbolje pokazuje objava na Instagramu nakon utakmice u kojoj piše "FT, Bez komentara...".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
glavu gore, momacki odigrano, idemo dalje
18 0
Armin29
mnogi su čekali da nas večeras napune,al nisu uspjeli
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti