Objavili listu za najboljeg igrača Premiershipa, a na njoj nema čovjeka koji je sve oduševio

Čudan potez Engleza

Objavili listu za najboljeg igrača Premiershipa, a na njoj nema čovjeka koji je sve oduševio

E. Čaušević

Son Heung-min ove sezone je oduševio svojim igrama u dresu Tottenhama.

Son već sezonama igra na odličnom nivou u dresu Tottenhama, ali je ovaj put otišao nivo iznad i uspio je nadmašiti čak i Harrya Kanea.

On je sa Mohamedom Salahom bio najbolji strijelac Premiershipa jer su obojica postigli po 23 gola i podijelili su ovu nagradu. No, zanimljivo da je Son sve golove postigao iz igre, odnoso nije nijedan bio s bijele tačke.

Son je dobio velike pohvale za svoje nastupe u ovoj sezoni, a čak se špekuliše da bi na ljeto mogao preći u Liverpool ukoliko Sadio Mane napusti Redse.

Međutim, danas je Son bio neugodno iznenađen kada je vidio da uopšte nije u konkurenciji za najboljeg igrača Premiershipa u ovoj sezoni.

Javnost u Engleskoj je šokirana što se Son nije našao na ovoj listi jer je svima jasno da je to zaslužio. Na listi je čak i Cristiano Ronaldo koji nije imao baš neku sjajnu sezonu u Manchester Unitedu, a ispred Sona se našao i njegov saigrač Kane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na listi za najboljeg igrača Premiershipa u minuloj sezoni su Virgil van Dijk, Harry Kane, Sadio Mane, Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo i Kevin de Bruyne.

Top Komentari

user1652551493
**** ih Van Dijk koji ce k on a Sona nema,ne znam sta ga toliko dizu a nije u top 5 stopera trenutno.
0 1
user1621626775
Nema ga u konkurenciji al je ove sezone u top 3 a po mom misljenju broj 1 u engleskoj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi