Ako Mane ode u Bayern u Liverpoolu već imaju rezervni plan i on je zaista fantastičan

Zna se koga će pokušati dovesti

Ako Mane ode u Bayern u Liverpoolu već imaju rezervni plan i on je zaista fantastičan

E. Čaušević

Prethodnih dana uveliko se piše o tome da će Sadio Mane napustiti Liverpool ovog ljeta.

Jučer su se pojavile informacije u engleskim medijima da je Mane nakon finala Lige prvaka poručio svojim saigračima da napušta Liverpool na kraju ove sezone, te da ima namjeru da se okuša u nekom drugom klubu.

Mane je već nekoliko sezona uz Mohameda Salaha daleko najbolji igrač Liverpoola i s ovim klubom osvojio je sve što je mogao. Ipak, svjestan je da mu je potreban novi izazov i odlučan je da ga pronađe već ovog ljeta.

Špekuliše se da će Mane gotovo sigurno potpisati za Bayern ako napusti Redse, a transfer bi mogao iznositi oko 50 miliona eura.

Na Anfieldu pokušavaju da nagovore Manea da ostane i iduću sezonu iako bi za godinu dana otišao besplatno jer mu ističe ugovor. No, svjesni su i da moraju imati rezervnu opciju, a kako piše Mirror čelnici Liverpoola već imaju jasan plan.

Mirror je objavio jutros da u Liverpoolu žele dovesti Son Heung-mina koji iza sebe ima odličnu sezonu u Tottenhamu. Son je sa Salahom bio najbolji strijelac Premiershipa, te već nekoliko sezona igra u sjajnoj formi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Anfieldu vjeruu da bi Son bio odlična zamjena za Manea, ali bi za njega morali platiti oko 60 miliona eura jer s Tottenhamom ima ugovor na još tri godine.

Ovaj 29-godišnjak u Tottenham je stigao još prije sedam godina iz Leverkusena i sigurno da bi poziv Liverpoola teško odbio. Ove sezone je na 45 mečeva zabio 24 gola uz deset asistencija iz Harryja Kanea ponovo je bio glavna uzdanica Tottenhama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Potpiso ugovor u Januaru, Spurs za njeg trazi 140M informisite se novinarcici
7 0
MaDaj
NIGDJE Osim na SS nije napisano 50 miliona za manea.. svaki evropski portal spominje 25-30 (zadnja godina ugovora) isto tako ako mislite da mogu dobiti Son-a ispod 90-100 vi stvarno Nista normalni…
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi