Objavio fotografiju na Instagramu: Ermin Bičakčić se "zaštitio" od koronavirusa

Zanimljiva poruka bh. reprezentativca

Objavio fotografiju na Instagramu: Ermin Bičakčić se "zaštitio" od koronavirusa

Endin Čaušević

U svijetu prethodnih sedmica vlada panika nakon što se u Kini pojavio koronavirus koji se širi velikom brzinom.

Koronavirus pravi ogromne probleme i u fudbalu, a to se posebno odnosi za Italiju gdje vlada veliki haos oko odigravanja mečeva Serije A. Već dva kola većina utakmica je odgođeno, dok se igraju samo mečevi u regijama u kojima se ovaj virus još uvijek nije pojavio.

No, brzinom kojom se on širi postoji veliki strah da bi se to moglo desiti i u ostalim ligama petice ukoliko se ne pojavi neki lijek koji će malo smiriti situaciju i širenje koronavirusa.

Povodom svega toga oglasio se i bh. reprezentativac Ermin Bičakčić koji je na Instagramu objavio fotografiju sa zaštitnom maskom, te je poručio svojim fanovima da trebaju biti dodatno oprezni zbog svega što se dešava s koronavirusom.

"Korona, šta? Ostanite sigurni ljudi...", poručio je Bičakčić putem Instagrama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi