Objavljen račun koji je platio Lampard: Igrači popili 209 piva, 75 jegera, 65 vodki...

Vrtoglava cifra

Objavljen račun koji je platio Lampard: Igrači popili 209 piva, 75 jegera, 65 vodki...

Fudbaleri Derby Countyja ostvarili su prije dvije noći vrlo bitnu pobjedu u play offu za plasman u Premiership u gostima protiv Leeds Uniteda, a trijumf su itekako znali proslaviti.

Frank Lampard i društvo su došli na korak od plasmana u elitni rang engleskog fudbala što bi im osiguralo zaradu od najmanje 100 miliona funti, pa nije ni čudo što se trijumf slavio do dugo u noć.

Iz jednog Puba u kojem su slavili pobjedu objavljeno je nekoliko snimaka, a mnogi su primjetili da Lampard nije štedio dok je častio svoje fudbalere i članove stručnog štaba.

Jedan od konobara koji ih je usluživao je objavio fotografiju računa na Snapchatu, a na istom se vidi da je legenda Chelseaja morala iskreširati čak dvije hiljade i 800 funti, odnosno šest hiljada i 300 KM.

Fudbaleri Derbyja su popili 209 piva, 75 jegera, 65 vodki, a zanimljivo da je neko naručio i jednu dijetalnu koka kolu.

Lampard i društvo su se tako malo opustili, ali su svjesni da su obavili tek pola posla. Druga polovica ih očekuje 27. maja na Wembleyju kada protiv Aston Ville igraju za Premiership.

Top Komentari

Arnel925
Sta je to, ovo ja placam svako sedmicu dana
0 0
Johnny_Bravo
Nije to nista videcete ako Dolovo prodje Kovacicu, kakav ce to lom biti!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti