Objavljen spisak rukometašica U18 selekcije BiH

Pred pripreme u Vitezu

Objavljen spisak rukometašica U18 selekcije BiH

Endin Čaušević

Selektor ženske U18 rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vladimir Suvaja, objavio je spisak rukometašica za pripremne utakmice početkom maja.

Naime, U18 ženska rukometna reprezentacija BiH u periodu od 02.05. do 05.05. održat će pripreme, a okupljanje rukometašica biće u Vitezu u motelu Bor 02.05.

Selektor Suvaja objavio je spisak rukometašica na koje računa na ovim pripremama. Na spisku pozvanih kandidatkinja prve grupe nalaze se 22 rukometašice.

Na spisku su: Ivana Petrović, Marija Gligorević, Anita Selimović, Marija Gudelj, Dragana Kremenović, Lana Jarak, Ena Kostić, Dušta Tintor, Elma Osmanović, Nikolina Čutura, Amina Pasović, Hena Serdarević, Božana Ćutuković, Vana Zeljko, Iva Vučić, Jelena Starčević, Anđela Anđušić, Jovana Ilić, Andrea Papac, Nađa Arnautović, Amela Džakmić, Jovana Ćebić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi