13

Komentari (13)

emanuelmacron
ma sve jeto uredu ,al nikako nemogu skontat da je Belgija najaca na svijetu,kako to se bira
nije.suplja
Ante G.
Na osnovu cega bi bosna bila bolje plasirana? Smijesno, tuzno, zalosno=bosna.
Uranija
Ti si smješan i žalostan jer patiš za nečim preko granice, zato je Bosna tu gdje je. Ali Bosna će se popraviti ali takvi zadojeni mozgić poput tvog nikada… jbg!
user1583752673
Ja se cudim i ovoj poziciji
Veliki pad od Zmajeva do Gavrana, sad su postali obicni Gavrani, dobro napredujemo cilj je da budemo 100-ti na listi, kad smo ono pobijedili zaboravio sam, trebamo dogovoriti tekmu protiv San Marina, valda cemo ih pobijediti, obzirom koliko se ulaze u sport, za ocekivat su ovakvi rezultati. Zalosno je da je jedna Jamajka ispred nas na FIFA listi.
user1610286185
Neznalice proguglaj malo o gavranima, ovo su obicni golubovi
@user1610286185 , Eto ja sam ih ocijenio kao gavrane, a ti si ih ocijenio kao golubove. Neznalice proguglaj malo o golubovima, ima se mnogo nauciti o golubovima, zato ti kazem jedi vnago.
Nije.bitno
Po igri i odabiru igraca bolje mjesto nismo ni zasluzili
nightcry
jah, eto prava smo riznica velemajstora koji igraju u največim klubovima "petice", al' eto urotili se dušmani protiv nas pa pozivamo samo one koji ni u Torinu ne mogu da se nametnu a procjenjeni su od naši medija i javnosti kao da se radi o novom Modriću ili Mileru.
Uranija
A bili smo 13. i onda je počela hajka široke zatucane mase potpomognuta pojedinim medijskim potkupljenim tekstovima… sve ostalo je istorija!!!
Alemka3012
Zmajevi s krilima bubisarbe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.