Objavljena sasvim nova verzija Android aplikacije SportSport.ba

SportSport.ba v2.0

Objavljena sasvim nova verzija Android aplikacije SportSport.ba

SportSport.ba

Nova verzija aplikacije portala SportSport.ba za Android uređaje objavljena je jučer na Google Play Storeu.

Početkom januara 2014. godine objavljena je prva verzija SportSport.ba Android aplikacije koja je do danas imala više od 45.000 preuzimanja na Google Storeu, od čega je u ovom trenutku oko 20.000 aktivno na uređajima naših čitalaca. Čitaoci su prvu verziju naše aplikacije ocjenili izrazito pozitivno, visokom prosječnom ocjenom 4.4 uz čak 1.043 panelista. 

Android aplikacija portala SportSport.ba mjesečno bilježi oko 5 miliona pročitanih stranica, što je polovina prikaza na desktop varijanti (bez foruma oko 10 miliona) ili skoro jednako kao mobilna browser varijanta (bilježi 7,5 miliona prikazanih stranica u mjesecu).

Nakon nešto više od godinu i po, v1 naše Android aplikacije ide u zasluženu penziju, a s ponosom vam predstavljamo sasvim novu, modernu verziju portala SportSport.ba za Android uređaje koju možete preuzeti na https://play.google.com/store/apps/details?id=sport.sport.ba.

Uz savremen dizajn i sasvim novu arhitekturu, SportSport.ba Android aplikacija u ovom trenutku omogućava pristup sportskim vijestima sa portala SportSport.ba, kao i ostale sadržaje: pregled video priloga, fotogalerija, te dijeljenje sadržaja na društvene mreže, a u najskorijoj budućnosti biće omogućen pristup i svim ostalim sadržajima portala SportSport.ba.

Stara SportSport.ba v1 aplikacija s ovim danom povučena je iz upotrebe, vijesti kroz nju više neće biti dostupne, a svi korisnici dobiće obavijest da je uklone sa svog uređaja, te instaliraju novu verziju. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovim putem pozivamo vas da testirate našu novu aplikaciju, ostavite nam ocjenu, sugestiju, kritiku ili komentar na Google Play Storeu, a ukoliko ste registrovani član Foruma sugestije za dalji razvoj ili svoje komentare možete ostavljati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.