14

Komentari (14)

ELmo Nihad Okanovic
Kako Brazzu svi hvale a niko se nesjeca kad je taj isti skinuo dress BIH repke I bacio ga na travnjak. Ja mu to nemogu oprostit. A sto se tice zarade da boze da zaradjuje bilione jer sam cuo da mno go pomaze djeci a posebno malim andjelima sa posebnim potrebama. Jbg ja zivim onako, cijenim sto imam i volim ono sto imam nego da zudim za onim sto ne mogu priustit. Tako da nisam ljubomoran. Daj boze da svi mozete i mogu lapo miliona zaradit za godinu. Karakter se najvise pokaze kad osoba ima para. A danas je tesko biti covjek. Zelim vam svima mnogo zdravlja kao prvo , i para ako vas cini to srecnim i uspjesan zivot; jer mnogo ljudi su bili bilioneri pa su pali na dno. Sjecam se one gladne godine (bile su mnoge i dan danas ) ali specificno godina za vrijeme rata kad je jedan obrok (ako ga I bude) znacio vise nego milioni maraka. Ali nazalost nakon 20 i nesto godina u 2019 jos ima I gorih slucajeva.
ELmo Nihad Okanovic
ELmo Nihad Okanovic
Ne mogu* pardon na greskama
Ibro
Ljubomora je cudo. Mislim da mu novac nije na prvom mijestu ali eto plata je tu i to mashaAllah. Ipak je braco jos uvijek najveci donator dijeci u Bosni a vi to negirali ili ne.
Michoney
Covjek samo hoce reci da nije sve u novcu...ali jest vecina toga....haha...najbolja opcija je biti i bogat i sretan...
Mele
Zaboravio si naj vazniju stvar u zivotu, a to je da si zdrav, pa tek onda sretan ili bogat.
Sanska_Prangija
Medo-Brundo
Tek uci zanat...polako
BosniaForeverKladusa
Da , da . Izucava zanat pa da se vrati gdje je ponikao, u Jablnickoj Turbini ce uzimat 3-4 miljuna ?
Woyzeck
@bosniaforeverkladusa Vjerovatno je zaradio toliko novca, da mu plata uopste ne treba. Vlasnik je hotela u Frankfurtu, ima vlastiti biznis, tako da novac za njega sigurno ne predstavlja nesto odlucujuce. A cak i sa ovom "mizernom" platom, koja inace iznosi za godinu dana vise nego sto ces ti za kompletan radni vijek da zaradis, nikako ga ne stavlja u poziciju da ga neko slican tebi ismijava. On je stanovnik planete zemlje, dok ti sijevas po svojoj Kladusi, za 200-300km, ako i to imas.
BosniaForeverKladusa
Ma ajde dupelizac shvati malo sarkazam. Zaboli me kinta za tobom i za ovim “Brazzom”. Isti taj Hasan se u repki vukao kao krepala macka, pola okupljnja “bio povrijedjen”, brze bolje se oprostio. Jednom Sergeju Barbarezu nije do koljena.
Emir
Mozda je on u Kladusi sretniji sa 300km u dzepu nego Bracika sa milionima, ja sad vidim da sam najsretniji bio kada hljeba nisam imao jesti no tada to nisam znao. Novac nije sve u zivotu.
Woyzeck
Pa ti ako mislis da si bio sretan samo zbog cinjenice da nisi nista imao, lako ces opet naci put do svoje srece. Samo podjeli ili zapali i to sto sada imas, i uzivaj onda u sreci. :)
luks-02
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.