Objavljene startne postave pred meč Lazio - Roma

Lulić i Džeko od prve minute

Objavljene startne postave pred meč Lazio - Roma

Lazio i Roma će za nešto manje od sat vremena na Olimpicu odigrati jedan od dva derbi susreta 2. kola italijanske Serije A. 

Bit će ovo novi međusobni duel između trenutnog kapitena fudbalske reprezentacije BiH Edina Džeke i nekadašnjeg reprezentativca Senada Lulića.

Treneri Simone Inzaghi i Paulo Foncesca izabrali su početne postave, a bh. dvojac se nalazi u njima, baš kao što se i očekivalo.

Ni jedni ni drugi nisu imali većih problema sa povredama pa svakako možemo reći da su gotovo u najjačim postavama te očekujemo vrhunski spektakl u glavnom gradu Italije.

Treba dodati i to da se najnovije pojačanje Rome Chris Smalling nalazi na klupi Vučice u ovom meču.

U nastavku pogledajte startne postave:

Lazio: Strakosha, Acerbi, Alberto, Correa, Immobile, Lazzari, Lucas Leiva, Luiz Felipe, Lulić, Milinković-Savić, Radu.

Roma: Lopez, Cristante, Džeko, Fazio, Florenzi, Kolarov, Mancini, Pellegrini, Under, Zaniolo, Zappacosta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lazio je u prvom kolu porazio Sampdoriju u gostima sa 3:0, dok je Roma odigrala samo 3:3 kući protiv Genove.

Veliki derbi grada Rima počinje od 18.00 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi