Očekuje se uzbudljiva završnica juniorskog prvenstva BiH

Susreti će biti odigrani u Tomislavgradu

Očekuje se uzbudljiva završnica juniorskog prvenstva BiH

S. Mlaćo

Odigrane su prve zvanične utakmice nakon završetka pandemije COVID-19 i odluke o prekidu svih takmičenja u NS Federacije BiH.

Prvi klubovi koji su odigrali utakmice su juniori NK Čelik Zenica i FK Radnik Hadžići za prvaka Omladinske lige BiH grupa Centar, odnosno FK Tuzla City i NK Bratstvo Gračanica za prvaka Omladinske lige BiH grupa Sjever u sezoni 2019/2020.

Pobjede su ostvarili FK Radnik Hažići koji je slavio rezultatom 1:0, dok je FK Tuzla City savladao juniore NK Bratstva rezultatom 4:0, čime su postali prvaci Omladinske lige BiH grupa Centar i Sjever i ostvarili plasman u završnicu juniorskog prvenstva BiH.

Završnica juniorskog prvenstva BiH odigrat će se 25/26.07.2020. godine u Tomislavgradu a učestvuju:

- NK Jedinstvo Bihać

- NK Tomislav Tomislavgrad

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

- FK Tuzla City

- FK Radnik Hadžići

Top Komentari

tm872111
JEDAN NA JEDAN IGRAJ HASANE!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi