Sudija suspendovan zbog Haalandovog autograma
Foto - Screenshot

Odluka Saveza

Sudija suspendovan zbog Haalandovog autograma

M. Šljivak

Rumunski sudija Octavian Sovre suspendovan je od strane Fudbalskog saveza Rumunije zbog uzimanja autograma od Erlinga Haalanda.

Pomoćni sudija je iskoristio šansu nakon meča Manchester Cityja i Borussije iz Dortmunda da uzme autogram od norveškog napadača kako bi ih prodao na aukciji i tako pomogao djeci sa autizmom.

Međutim, iako je njegova namjera bila dobra, Sovre je dobio žestoke kritike, a na kraju je i sudpendovan od Sudijske komisije rumunskog Saveza.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On u narednim akcijama neće biti dio ekipe koju predvodi glavni sudija Ovidiu Hategan i vrlo vjerovatno da će za njega ova sezona biti završena.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
covjeka kazne za ovako ljepo dijelo, svasta
12 1
Tz_Niko75
Zamisli ljepote kad bi tako svi radili? Nema bolesnih ni siromasnih! Cak je glupo sto se i politika mijesa u sport jer time gubi na originalnosti i postaje Marketing; Ako vec nije
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi