Od Bayerna do Premijer lige BiH: "100 puta pao, 100 puta ustao"
Instagram

Čudni su fudbalski putevi

Od Bayerna do Premijer lige BiH: "100 puta pao, 100 puta ustao"

Da su fudbalski putevi čudni najbolje se može vidjeti na primjeru Marija Crničkog.

Danas je ovaj hrvatski fudbaler u Mladosti, standardno igra u Premijer ligi BiH, no do prije nekoliko godina bio je okružen zvijezdama kao što su Franck Ribery, Robert Lewandowski, Mats Hummels...

Crnički je imao ugovor s velikim Bayernom i za vrijeme Carla Ancelottija odigrao je i jednu utakmicu s prvim timom, ali kako se u takvom okruženju i nije naigrao, napravio je nekoliko stepenica unatrag, i to sve kako bi pokazao da vrijedi.

Dana u Bayernu i dalje se Crnički prisjeća s nostalgijom, što je podijelio i na svom Instagram profilu, uz zanimljiv opis:

"100 puta pao, 100 puta ustao", napisao je Crnički koji inače za Mladost nastupa kao posuđen igrač Sarajeva. 

S nekim od fudbalera Bayerna i danas je Crnički u kontaktu... 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

View this post on Instagram

100 puta pao , 100 puta ustao #dreamchaser

A post shared by Mario Crnički (@itsme9mario) on

Top Komentari

Winningrun
Ovaj momak zaslužuje priliku u FKS,neće ni Mersudin zauvijek...Privatno je odličan i volio bih da se vrati na pravi put!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi