Od lošeg ka gorem: Bakayokovim mukama nema kraja

Dobio najlošiju ocjenu protiv Olympiakosa

Od lošeg ka gorem: Bakayokovim mukama nema kraja

Francuski vezni fudbaler Tiemoue Bakayoko preživljava vrlo teške dane u karijeri.

On je početkom ljeta 2017. godine stigao kao veliko pojačanje u ekipu Chelseaja, ali se na Stamford Bridgeu nije pokazao i već narednog ljeta je stigao na posudbu u ekipu Milana.

Ipak, čak ni u redovima Rossonera ne briljira, ali mu trener Genaro Gattuso često pruža priliku za igru. Tako nešto je uradio i sinoć u okviru Evropa lige protiv Olympiakosa.

Bakayoko je odigrao cijeli meč, ali bolje da nije. Popularni italijanski list Gazzetta dello Sport dala mu je najlošiju ocjenu na tom susretu opisavši njegovu igru kao katastrofalnu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da stvar bude gora po njega, ni ostali najpoznatiji italijanski mediji mu nisu dali ništa bolje ocjene. Corriere dello Sport mu je dao ocjenu 5,5, dok ga je Tuttosport 'nagradio' sa ocjenom pet od moguće 10. Ovaj posljednji je njegovu igru opisao kao izgubljenu i neurednu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi