Zmajevi bez pobjede u gostima

Od meraka za oči do totalne negledljivosti

14

Komentari (14)

user253
Najveći problem jesu nestručna lica na mjestima gdje treba da sjede fudbaleri, ljudi od karijere, sa potrebnim znanjem, a ne politički poslušnici i postavljenici. U skladu sa ovom situacijom, javlja se i glavni problem - nesposoban i nestručan selektor, koji nije u stanju pobijediti nikoga, pa ni indisponirane Grke, koji su već odavno izgubili sve šanse da se kvalifikuju. Prosinečki je pokazao i dozu objektivnosti i poštenja kad je dao ostavku nakon poraza protiv Armenije, ali se (iz pomenutih razloga) ostavka nije prihvatila i sada možemo očekivati samo gora izdanja reprezentacije, jer se ni nakon Armenije ne vidi pomak, naročito ne u gostujućim utakmicama.
senja
Upitno je drugo poluvrijeme odkad nas trenira ovaj žuti. Uvijek ih uspije dodatno demotivirati na poluvremenu, da još više podbace. Protiv Grčke prvo poluvrijeme je bilo egal. Drugo poluvrijeme mu je standardno katastrofa.
Novi selektor BH reprezentacije treba biti Hasan Salihamidžić, naravno ako on pristane.
Sikter2027
SAVEZ NAPOLJE!
prica11111
zvjezdan10
Presjeko nas ubacivanjem Jajala. Maći nisu mogli više.
burek_sa_mesom
OGNJEN VRANJEŠ!!!
starmac
Bolje bi odigrali igraci iz nase lige.Kladim se da bi vise od 3 puta opalili po golu a da negovorim o drugom poluvremenu kako su svi setali po terenu.Svaki napad Grka i dolazak do naseg gola koda igraju sa konobarima a ne protiv igraca koji "VRIJEDE KO KAKVI MILIONI"Sram i stid neka ih bude i nek nedolaze vise i netrebaju brukat DRZAVU koja je vec dosta obrukana od politike.
gaziiiiJAaaa
Sad se vi NOVINARI PRAVITE PAMETNI, neke nam analize donosite..kompletna atmosfera U i OKO REPREZENTACIJE je katastrofa..od navijaca koji kao da idu u ROVOVE, do novinara koji tekstove prave sa TAXISTIMA, preko PRIMADONA IGRACA na terenu..pametni su LULIC, IBOSEVIC I MEDUNJANIN...a Dzekin DUPELIZAC ADILOVIC vam je objasnio sta se radi na OKUPLJANJIMA, ponjela ih pobjeda protiv SKIJASA IZ FINSKE..
konjnakvadrat
Ma mars i vi i oni
Vinetu
Kao sto mozemo vidjeti u ovom tekstu, odgovornost za poraze treba traziti u atmosferskom pritisku, losoj konstalaciji zvijezda, cinjenici da je lopta okrugla...samo ne u korumpiranom savezu i njihovom klovnu na klupi reprezentacije.
zaboti janos
Poslije svega ja vjerujem u prolaz u zavrsnicu.Ne znam cemu toliko kukanje,bila je to tekma za zaborav,idemo dalje.
BJB1
Jedna od mnogih i nazalost ne i posljedna
ljiljan
kukanje je to sto smo od 8 utakmica odigrali 2,5 na nekom nivou odgovarajucem, sve ostalo je bilo sramota, Finska 4:1, italija 1:2 i prvo poluvrijeme grcka 2:2 su dobro odigrane, ostale ni blizu kvaliteta koje bi ovi igraci trebali pokazati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.