Od sutra s radom nastavlja i Nogometna škola HŠK Zrinjski

Treninzi pod posebnim uvjetima

Od sutra s radom nastavlja i Nogometna škola HŠK Zrinjski

Sukladno odluci Zavoda za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine kojom je dozvoljeno obavljanje trenažnih procesa za sportaše na području FBiH, Nogometna Škola HŠK Zrinjski nakon dezinfekcije prostorija škole i ostalih potrebnih radnji sukladno preporukama ZZJZ-a FBiH i u suradnji sa stožerom CZ-a HNK/Ž na čelu s Eugenom Ćubelom od sutra počinje s treninzima za sve uzraste.

Preporuke za sportsko-rekreativne aktivnosti i treninge u kontekstu COVID-19 za članove: OBAVEZNO, osobno nogometaši ili uz pomoć roditelja, prije dolaska na trening provjeriti tjelesnu temperaturu, te oni koji imaju simptome COVID – 19 (kašalj, povišena tjelesna temperatura, bol u grlu), NE DOLAZITI NA TRENING. Ne preporučuje se korištenje tuševa u sklopu objekta. Strogo je zabranjeno pljuvanje prilikom treninga/vježbanja. Svi korisnici moraju imati vlastite boce za tekućinu koju koriste samo oni, kao i bilo kakve druge osobne potrepštine. U zajedničkim prostorima nema nepotrebnog zadržavanja. 

S treninzima će osim juniora i kadeta krenuti i pioniri, predpioniri, te najmlađi polaznici Nogometne škole HŠK Zrinjski. 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije