Od toliko prostora u avionu Mohamed Salah odlučio da spava na podu

Oxlade-Chamberlain je sve zabilježio

Od toliko prostora u avionu Mohamed Salah odlučio da spava na podu

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola jučer su doputovali u španski Marbellu gdje će se pripremati pred finale Lige prvaka.

Redsi u finalu u Madridu igraju protiv Tottenhama, a Jurgen Klopp je odlučio da je provesti desetak dana u Španiji kako bi se pripremili što bolje za meč na stadionu Wanda Metropolitano.

Ekspedicija Liverpoola put Marbelle krenula je jučer, a u centru pažnje u avionu bio je Mohamed Salah. Egipćaninu se spavalo i iznenadio je saigrače kada je odlučio da legne na pod u nadi da će zaspati.

To je bilo čudno njegovim saigračima jer je na sjedištima komotno mogao isto da uradi, a Oxlade-Chamberlain ga je odlučio i snimati. No, očito je da Salah nema udobnost u sjedištima kao na podu aviona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi