Ode 100 miliona: PSG u Londonu završava veliki posao

Kante u PSG-u

Ode 100 miliona: PSG u Londonu završava veliki posao

E. Škorić

Parižani su izbjegli kaznu zbog kršenja financijskog fair-playa i već planiraju da nastave s kupovinom igrača.

PSG je odlučan da zamijeni Thiagu Mottu koji se oprostio od nogometa, a trener Thomas Tuchel traži igrača koji bi mogao da se upari s Marcom Verattijem i navodno je idealnog pronaša ou Londonu.

Tačnije, u Chelseaju. Radi se o N'Golu Kanteu, pouzdanom zadnjem veznom koji je nakon dobre sezone i osvojene titule s Leicesterom prešao u Chelsea, s kojim je također osvojio naslov.

Parižani su u London doputovali s "koferom", spremni su da plate 100 miliona eura koliko navodno traži Chelsea, a Kante bi bio najveće pojačanje francuskog prvaka ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukoliko dođe Kante, a najavljena su još neka pojačanja, PSG će napraviti novi respektabilan tim, pa će vjerovatno pokušati da napadne Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi