PSG krenuo po prvo pojačanje ovog ljeta
Tuchelu ispunjavaju želje (Foto: EPA)

Kupuju u Londonu

PSG krenuo po prvo pojačanje ovog ljeta

M. Šljivak

Francuski PSG krenuo je po prvo pojačanje ovog ljeta.

Novi član prvaka Francuske mogao bi postati veznjak Chelseaja N'Golo Kante, koji je prva meta PSG-a za vezni red ovog ljeta.

Rukovodstvo Parižana obavilo je pregovore sa agentom 27-godišnjeg fudbalera. Također, novi trener tima Thomas Tuchel je veliki fan Kantea i krenula je ofanziva njegovog dovođenja na Park Prinčeva.

Kante iza sebe ima zaista uspješan period karijere. Pojavio se iznenada u dresu Leicestera sa kojim je osvojio naslov prvaka Engleske, a zatim je isto ponovio i sa Chelseajem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako su Plavci prošle sezone bili veoma očajni, on je bez dileme bio najbolji fudbaler tima, ali čini se kako je njegovom boravku na Stamford Bridgeu došao kraj.

Ponuda PSG-a sigurno će biti izdašna i ne treba čuditi ako Kante odluči da potpiše za prvaka Francuske.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti