Odegaard i Haaland u istom klubu?
FOTO: EPA

Nove špekulacije

Odegaard i Haaland u istom klubu?

Haris Zilić

Ostvrski mediji lasnirali su vijest da bi Martin Odegaard i Erling Haaland od naredne sezone mogli igrati u istom timu.

Navodno Thomas Tuchel želi ovaj dvojac da vidi u ofanzivi Chleseaja, međutim Odegaard je negirao ove natpise.

"Sretan sam u Arsenalu i nadam se da ću biti sretan i narednih sezona. Priča će uvijek biti,  to je dio naše profesije", rekao je Odegaard.

Haaland se već ranije dovodio u vezu sa Chelseajem. Mino Raiola će sve učiniti da proda jednog od najboljih napadača današnjice, iako su iz Dortmunda najavili da Haaland ostaje.

Razgovora je bilo i sa Barcelonom, Norvežanin je na radaru Liverpoola, ali i želja Reala.

Bit će svega na ljeto u to nema sumnje, a i pomenute špekulacije su podgrijale atmosferu na Ostrvu. Gdje ima dima ima i vatre.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče Odegaarda, ovo su prva slična nagađanja u vezi njegove karijere, a nije tajna da londonski Plavci žele rekonstrukciju tima na ljeto, iako bi ovu sezonu mogli okončati osvajanjem Lige prvaka, obzirom da ih u Portu očekuje finalni duel protiv Manchester Citya.

Podsjetimo, Chelsea je izgubio u finalu FA Cupa od Leicestera, tako da je i to jedna doza pritiska pred finale Lige prvaka.

Top Komentari

Secerko
Samo da Gaziju popišam onako jako, od srca
1 0
MUFCDOGROBA
Od ovog Celzija izgleda samo da naprave nesto na silu... A *****e teske...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi