Odgađa se utakmica CSKA - Crvena zvezda?

Zbog loših vremenskih uslova

Odgađa se utakmica CSKA - Crvena zvezda?

Endin Čaušević

Fudbaleri ruskog CSKA danas na domaćem terenu dočekuju Crvenu zvezdu u revanšu šesneastine finala Evropske lige.

U prvom susretu na Marakani nije bilo golova i jasno je da nas očekuje mnogo uzbuđenja u revanš susretu. Utakmica u Moskvi trebala bi početi u 18 sati, ali prema informacijama koje stižu iz Rusije mogla bi biti odgođena.

Naime, u Moskvi već danima pada snijeg koji je već stvorio ogromne probleme organizatorima utakmice. Navodno, delegat će sa sudijama i kapitenima ekipa izaći na teren sat vremena prije i donijeti odluku da li će se utakmica igrati.

Ruski mediji prenose da bi ista mogla biti odgođena zbog velike hladnoće jer se očekuje da temperatura bude minus 15 stepeni u trenutku kada bi utakmica trebala početi.

Top Komentari

Lud
Ljudi očistili snijeg kao da se igralo u Australiji!!! Znaci nevjerovatno... A ne ko ovi nasi sto farbaju lopte sprejom i dva čovjeka čiste stadion....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti