Boakye propušta i revanš Zvezde u Moskvi
Foto: EPA

Nije se uspio oporaviti

Boakye propušta i revanš Zvezde u Moskvi

Samir Mlaćo

Crvena Zvezda i u revanš susretu 1/16 finala Liga Evrope protiv CSKA Moskava neće moći računati na sjajnog napadača Richmonda Boakyea.

Naime, iz Zvezde su potvrdili da se njegova povreda lista posljednjih dana dodatno pogoršala, te da se ovaj napadač i pored velike želje nije uspio oporaviti.

Boakye je propustio i jučerašnji trening, a pojavio se samo na treningu kako bi odradio redovnu terapiju.

Prema posljednji prognozama, Boakye se neće vratiti na teren u februaru, a postoji mogućnost i da propusti par mečeva u martu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Treba istaći da se Ganac ove zime nalazio na pragu odlaska iz redova srbijanskog tima, međutim to se nije desilo. Nova povreda dodatno će smanjiti šanse da se to dogodi, bar do ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi