UEFA odgađa duel CSKA i Zvezde?

Zbog minusa u Moskvi

UEFA odgađa duel CSKA i Zvezde?

Edmir Škorić

UEFA razmatra da odgodi revanš susret šesnaestine finala Evropske lige između CSKA i Crvene zvezde.

Ruski Express je objavio da bi zbog vremenskih uslova mogao da se pomjeri duel CSKA i Zvezde, pošto se pretpostavlja da će u srijedu biti manje od 18 stepeni u Moskvi.

Zbog hladnoće bi mogao da se odgodi i duel Lokomotive i Nice.

UEFA je objavila kako posmatra vrijeme u Rusiji. U UEFA dokumentima nije određeno na kojoj temperaturi se smiju ili ne smiju igrati mečevi, ali medicinski savjet je da se ne igra kada temperatura zraka ode na -15.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ostaje da vidimo hoće li predstavnici ruskog i srbijanskog kluba uz dogovor s UEFA-om pronaći neki drugi termin, mada je pitanje kada će biti povoljnije u Moskvi, obzirom da je sve hladnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi