Odgoda Eura je mnogima teško pala, ali ima i onih koji skaču od sreće zbog toga

Imat će priliku da se oporave od povreda

Odgoda Eura je mnogima teško pala, ali ima i onih koji skaču od sreće zbog toga

E. Čaušević

Zbog pandemije koronavirusa koja je napravila haos u cijeloj Evropi jučer je UEFA donijela odluku da odgodi Evropsko prvenstvo koje se trebalo igrati ovog ljeta.

UEFA je tako prednost dala ligaškim takmičenjima koja se trebaju završiti do 30. juna ove godine. No, bilo je i onih koji su se obradovali odgodi Evropskog prvenstva.

Naravno, to se najviše odnosi na fudbalere koji imaju problema s povredama, te je većina njih trebala propustiti ovu veliku smotru koja se trebala igrati na ljeto.

Igrači koji su trebali propustiti EP su: Nicolo Zaniolo, Harry Kane, Ousmane Dembele, Eden Hazard, Marco Asensio, Leroy Sane, Merih Demiral, Memphis Depay, NIkls Sule, Cenk Tosun i Steven Bergwijn.

Oni će sada imati šansu u potpunosti da se oporave do početka nove sezone, te da se nadaju da će ih teške povrede zaobići i da će biti spremni narednog ljeta da igraju za svoju reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

Promo

Top Komentari

Ivica_Osim8
Našim navijačima je ovo leglo ko budali šamar, biće nas više dva puta, nego na gostovanju u Torinu, BHF, BHL, LJK, Manijaci, Horde, Robijaši, Fukare, Red Army i ostale manje grupe, ne sumnjam u to, naravno sve to zavisi do baraža, ukoliko ga prodjemo, a nadam se svim srcem da hoćemo, jer možemo!
3 2
karlhajncbrazzzo
Najteže je pala sportskim portalima.Sada mogu prenositi bilans zaraženih.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi