Odgođen subotnji susret Orašja i Bratstva

Potvrđeno za SportSport.ba

Odgođen subotnji susret Orašja i Bratstva

Samir Mlaćo

Susret drugog kola Prve lige Federacije koji je u subotu trebao biti odigran na stadionu Goal u Orašju između Orašja iz Bratstva je odgođen. 

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdili su iz redova HNK Orašja, a  razlog je jučerašnja pomalo nevjerovatna scena koja se desila na treningu popularnih Labudova.

Naime, na jučerašnjem redovnom treningu udar groma povrijedio je više nogometaša Orašja, a najgore su prošli Antonio Vidović i Adin Alihodić.

Vidović je smješten u bolnici u Orašju i potvrđeno je se nalazi u stabilnom stanju, dok je stanje mladog Adina Alihodžića još uvijek teško. Kako saznaje SportSport.ba,  ljekari  još uvijek drže ovog nogometaša u komi kako bi izvršili dodatne pretrage.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U HNK Orašju, ali cjelokupnoj bh. sportskoj javnosti se nadaju da će se Alihodžić izvući i ponovo zaigrati, a termin utakmice Orašja i Bratstva će biti utvrđen naknadno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi