Odgođena posljednja provjera: Ništa od susreta Travnik - Željezničar Banja Luka
Foto: NK Travnik

Zbog vremenskih prilika

Odgođena posljednja provjera: Ništa od susreta Travnik - Željezničar Banja Luka

NK Travnik je u okviru priprema za nastavak sezone u 1. ligi FBiH trebao u subotu odmjeriti snage sa banjalučkim Željezničarom, koji se također priprema za drugu polusezonu, ali u okviru 1. lige RS.

Ipak, od posljednje provjere Vezira pred nastavak prvenstva neće biti ništa, s obzirom da je susret protiv Željezničara odgođen.

Naime, uprave dva kluba su donijele odluku da je bolje da se prijateljski susret ne odigra, s obzirom da bi zakazana utakmica samo donijela probleme za Travnik i Željezničar zbog nepovoljnih vremenskih uslova koji vladaju u našoj zemlji.

"Imali smo dosta dobre i kvalitetne pripreme, te provjere tokom priprema tako da nam ova utakmica ne bi ništa posebno novo donijela, a mogla bi stvoriti probleme, pa smo se odlučili na otkazivanje iste”, izjavio je trener Travnika Igor Remetić za zvaničnu klupsku stranicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije