Odgovor UG Robijaši Zenica 1988: "Nismo dobili odgovore na naša pitanja"

Oglasili se navijači zeničkog kluba

Odgovor UG Robijaši Zenica 1988: "Nismo dobili odgovore na naša pitanja"

Edmir Škorić

Nogometni klub Čelik izdao je saopštenje u kojem je naveo kako je prije dvije sedmice održan sastanak Uprave kluba i navijačke grupe Robijaši, na kojem je predloženo da ulaznice za južnu tribinu budu jeftinije za 50 posto, što Robijaši nisu prihvatili.

"Prije dvije sedmice naši navijači Robijaši sastali su se sa Upravom NK Čelik i tom prilikom se Uprava kluba zahvalila navijačima na maksimalnoj podršci koju daju klubu. Tom prilikom je Uprava dala prijedlog da ulaznice za južnu tribinu Bilinog polja budu jeftinije za 50% što Robijaši nisu prihvatili, naglašavajući da je njihov cilj da budi korisni klubu i da budu uz svoj klub i ako je potrebno i da poskupe karte za 50%", saopštili su iz Čelika.

Odgovor Robijaša u nastavku:

Poštovani građani i navijači NK Čelik Zenica želimo Vas obavijestiti da se članovi "Robijaši 1988 Zenica" nisu sastali nikako sa Investitorom niti sa Upravom kluba. Naš zadnji kontakt sa članom Uprave je bio usmeni prije utakmice sa FK Sarajevo što je bilo prije mjesec dana, gdje smo usmeno rekli da planiramo napraviti "NAVIJAČKI JUG", gdje bi naša matična ćelija bila isključivo tribina za Robijaše i one koji žele stojati i navijati. Ne želimo jeftinije karte za JUG, nego čak šta više za one koji tu dolaze radi cijene karte, bolje je pojeftiniti ISTOK ili ZAPAD, a mi se svog JUGA odreći nećemo nikada. Mi idalje nismo dobili odgovore na naša pitanja i bitnije nam je da je zdrava sredina oko kluba, tj. da prošli grobari Čelika ne kruže ponovo oko našeg kluba i da UG "Robijaši 1988 Zenica" radi zdrave projekte. Na kraju krajeva, mi jedva čekamo sastanak s Upravom, pa da o tome obavijestimo javnost.

Interesantno u dosadašnja tri domaća susreta ove sezone Čelik je još uvijek bez pobjede i postignutog gola, ali su Robijaši svejedno bili 12. igrač Zeničana i Bilino polje je najposjećeniji stadion u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Njihov postupak nas je učinio veoma ponosnim i želim da se ponovo zahvalim najboljim navijačima ove zemlje", izjavio je predsjednik NK Čelik Aydin Olgun.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Karta za jug treba biti 10 km,obzirom na nepostoječi statut jedan član jedan glas,,Gde se nalazi NGG,strašna #kolovana udruga sa robija#ima 1988,,šta se desilo sa statutom koji ne postoji,gdje saopčenje za javnost oko pokradenog novca koji gradska uprava vrača kao reprogram pi 23 hiljade mjesečno,jeli to onaj evropski čelik Muniba Isakoviça,bibeta,Muhameda Begagiça,Safije Mahmić,Damira Bradarca koji ga je u konaćnici sahranio,pustivši ekipu koja je trebala da se bori za titulu nakon četvrtog mjesta,odakle pravo jednom tesaru zanatliji da kao presjednik skupštine pusti 8 vrhunskih igraća i uume obešteçenje sebi u đep,KAKO DA NIKO OD NGG pametnjakovića danas i i u prošle dvije godine nije prismrdio stadionu,,OVAKAV PRESJEDNIK I ULAGAÇ JE MOGAO BITI SVAKI GRAĐANNIN KAKAV JE MISTER OLGUN AYDIN,,grad plača sve,a on od karata kupi pare,u isto vrrijeme namakeo je dugova za hranarine,stanarine i igraçima z ane plačene dugove preko 200. 000hiljada km,,nemože on biti nikakav investitor niti napraviti akademiju,,JUNIORI ČELIKA SU PRVI PUT U ISTORIJI KLUBA ISPALI IZ PREMIJER LIGE,,,A GOSPODIN PETLJA O AKADEMIJI,veç dvije godine mešetari po Bosni i taçku na gašenje ili ispadanje kluba stavit će upravo on,,OLGUN AYDIN.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi