Robijaši odbili prijedlog da im ulaznice budu duplo jeftinije!

Gest navijača NK Čelik za pohvalu

Robijaši odbili prijedlog da im ulaznice budu duplo jeftinije!

Admin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

NK Čelik polako staje na noge, a na tribinama Bilnog polja opet vlada odlična atmosfera baš kao nekada.

Zenički premijerligaš je jedan od najgledanijih timova ove sezone što znači da Uprava na čelu s Aydinom Olgunom radi odličan posao.

Iz Čelika su saopštili da je prije dvije sedmice održan sastanak između klupskog rukovodstva i predstavnika Robijaša te su navjerniji navijači Crno-crvenih odbili duplo jeftinije ulaznice za domaće mečeve.

"Prije dvije sedmice naši navijači Robijaši sastali su se sa Upravom NK Čelik i tom prilikom se Uprava kluba zahvalila navijačima na maksimalnoj podršci koju daju klubu. Tom prilikom je Uprava dala prijedlog da ulaznice za južnu tribinu Bilinog polja budu jeftinije za 50% što Robijaši nisu prihvatili, naglašavajući da je njihov cilj da budi korisni klubu i da budu uz svoj klub i ako je potrebno i da poskupe karte za 50%", saopštili su iz Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Njihov postupak nas je učinio veoma ponosnim i želim da se ponovo zahvalim najboljim navijačima ove zemlje", izjavio je predsjednik NK Čelik Aydin Olgun.

Interesantno u dosadašnja tri domaća susreta ove sezone Čelik je još uvijek bez pobjede i postignutog gola, ali su Robijaši svejedno bili 12. igrač Zeničana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karokovd
Identicnu stvar smo i mi navijaci TuzlaCity-a uradili.
0 10
Dino_
Robijaši svaka čast! Klub se voli djelima, a ne "šupljom pričom"!
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi