Odlazak Ronalda pogodio je Real Madrid više nego što su mislili

Odavno nije bila lošija posjeta

Odlazak Ronalda pogodio je Real Madrid više nego što su mislili

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na domaćem terenu pobijedili Getafe sa 2:0 u prvom kolu nove sezone španske La Lige.

Kraljevski klub je uspio da s pobjedom otvori novu sezonu u domaćem prvenstvu, a golove su postigli Carvajal i Bale. Ipak, mnogi su još jednom konstatovali da je bilo jako čudno gledati Real Madrid bez Cristiana Ronalda koji je nakon devet godina odlučio da napusti klub.

Odlazak Ronalda pogodio je Kraljeve najviše što se tiče igre, a to se moglo vidjeti i sinoć protiv Getafea. Ipak, najbolji dokaz za to je posjeta na Santiago Bernabeu koja je bila najlošija u proteklih devet godina.

Sinoćnji meč s tribina Bernabea posmatralo je 48,466 gledatelja što je ubjedljivo najlošije u proteklih devet godina. Lošija posjeta bila je samo prije dolaska Ronalda u ovaj klub što dovoljno pokazuje koliko je njegov odlazak uzdrmao i navijače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

6HM6
Real nije Ronaldo,a ovi koji su dolazili zbog CR7 imaju tribine Delle Alpia ;)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi