Liverpool bez Lovrena: "Imao je tešku noć..."

Nije otputovao u Porto

Liverpool bez Lovrena: "Imao je tešku noć..."

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp u večerašnjem meču protiv Porta neće moći računati na Dejana Lovrena.

Redse večeras u sklopu četvrtfinala Lige šampiona čeka ogled protiv Porta u kojem će braniti prednost 2:0 iz prve utakmice, a sa engleskim timom na put nije krenuo Dejan Lovren, čije je odustvo obrazložio menadžer Liverpoola.

"Dejan je bolestan. Imao je jako lošu noć, doktor je bio uz njega i nije bilo šansi da otputuje s nama. Zato ga neće biti u sastavu", izjavio je Klopp, prenose inostrani mediji, pa dodao:

"Nema potrebe forsirati ako se ne osjećate dobro. Imao Joea Gomeza, Fabinho može odigrati tu poziciju, tako da bi trebalo biti u redu", istakao je menadžer Redsa.

Uz Lovrena, Liverpool ne može računati niti na Alexa Oxlade-Chamberlaina koji se još oporavlja od povrede, a pod upitnikom je i Adam Lallana. Oslabljen će također biti i Porto čiji trener neće moći računati na Aboubakara, Coronu...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Porto i Liverpool se, podsjetimo, sastaju večeras s početkom u 21:00 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi