Svi žele 12. maja biti na Anfieldu, a ulaznice se već sada prodaju za 6.000 funti!

Svi žele 12. maja biti na Anfieldu

Svi žele 12. maja biti na Anfieldu, a ulaznice se već sada prodaju za 6.000 funti!

Edmir Škorić

Ako želite kupiti kartu za posljednju utakmicu Liverpoola u sezoni protiv Wolvesa u nedjelju 12. maja, možda ćete morati potrošiti veliku količinu da biste potencijalno svjedočili povijesti na Anfieldu.

Do sada se vodila žestoka bitka za prvo mjesto u Premier ligi, a sve su prilike da se pobjednik neće saznati do samog kraja.

Liverpool želi završiti ispred Manchester Cityja, a 12. maja na Anfieldu možda će se pisati povijest. Redsi će tada možda igrati za prvu titulu nakon 29 godina, pa nije ni čudo što se ulaznice za taj duel već danas prodaju za 6.000 funti.

Liverpool za vikend ide u Cardiff, pa dočekuje Huddersfield, ide Newcastleu i onda dočekuje Wolverhampton u već spomenutoj utakmici.

City igra s Tottenhamom na Etihadu, pa gostuje Manchester Unitedu i Burnleyu, dočekuje Leicester i u zadnjem kolu ide u goste Brightonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ulaznice za utakmicu protiv Wolvesa su ogromne na preprodaji putem web stranice Live Football Tickets, a najskuplja karta odlazi za nevjerovatnih 5,950,000 funti.

Ukoliko do kraja Liverpool ostane ispred Cityja, nema sumnje da će 12. maja biti udvostručena cijena jedne ulaznice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
Pa Liverpul ima utakmicu manje od Sitija, samo zato su prvi na tabeli.
0 4
Benjamingst
6000 za kartu....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi