Odlične vijesti za Inter: Sensi nije ozbiljnije povrijeđen

Uskoro se vraća na teren

Odlične vijesti za Inter: Sensi nije ozbiljnije povrijeđen

Endin Čaušević

Stefano Sensi ovog ljeta je stigao u Inter iz Sassuola i pokazao se kao odlično pojačanje.

Sensi je za kratko vrijeme izrastao u jednog od najboljih igrača Intera i pokazao je da je ovaj klub napravio odličan potez njegovim dovođenjem. On je postao organizator igre Intera i oduševio je partijama u dosadašnjem dijelu sezone.

U velikom derbiju protiv Juventusa Sensi je zadobio povredu zbog koje je morao izaći iz igre već u prvom dijelu. Odmah se osjetio njegov nedostatak u igri Intera što je dovoljan pokazatelj koliko znači ovom timu.

Sensi že zbog istegnuća mišića propustiti utakmice reprezentacije Italije protiv Grčke i Lihtenštajna, ali očekuje se da se na teren vrati već nakon reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji objavili su da je Sensi uradio jutros dodatne preglede koji su pokazali da povreda nije ozbiljnije prirode što su svakako odlične vijesti za Antonija Contea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti