Odluka zvijezde Reala dijelila navijače Intera od slavlja

Real pristao, ali vezista odbio ponudu

Odluka zvijezde Reala dijelila navijače Intera od slavlja

Kineski vlasnici Intera proteklog ljeta obradovali su navijače ovog kluba sa nekoliko zvučnih pojačanja.

Slavni italijanski klub su pojačali Joao Mario, Antonio Candreva, Gabigol i Ever Banega, a radost navijača Intera mogla je biti mnogo veća da je klub uspio angažovati i Jamesa Rodrigueza.

Naime, kako prenosi italijanski La Gazzetta dello Sport, Inter je ponudio čak 85 miliona eura za ovog fudbalera i Real Madrid je prihvatio ponudu, ali ipak James je odlučio da ne pređe u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

James je navodno želio ostati u Madridu i boriti se za mjesto u prvoj postavi. Podsjetimo da se proteklog ljeta za njegove uluge interesovala i ekipa Manchester Uniteda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi