Odnos Messija i Griezmanna zabrinuo čelnike Barcelone

Napeto u svlačionici

Odnos Messija i Griezmanna zabrinuo čelnike Barcelone

Španski mediji objavili su kako u svlačionici Barcelone trenutno ne vlada baš najbolja hemija među igračima.

Iako je izdvojen veliki novac za pojačanja, jasno je kako se bez timskog duha teško može računati na velike stvari ove sezone, a upravo je to ono što brine čelnike Barcelone.

Posebno se u tom kontekstu pominje ime Antoinea Griezmanna koji je najzvučnije pojačanje ovog ljeta, ali na kraju nije dočekan onako kako je očekivao, prije svega od strane najveće zvijezde tima Lionela Messija.

Da nešto nije u redu u svlačionici govore i izjave francuskog napadača, koji je kazao 'kako on i Messi baš ne razgovaraju previše.'

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nas dvojica nismo ljudi koje vole puno pričati, a Messi je bio dugo povrijeđen pa nismo često bili zajedno na treninzima", pokušao se kasnije opravdati Griezmann.

Neki španski novinari koji bolje poznaju Messija idu toliko daleko da su mišljenja kako se Griezmman očito u jednom trenutku suprostavio Argentincu i da je vjerovatno došlo do neke svađe koja je zataškana. Napeti odnos u svlačionici u velikoj mjeri je zabrinuo i klupske čelnike.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije