Trener Plavih sretan zbog tri boda

Odović: Jako važna pobjeda

Edmir Škorić, foto: Mahir Sarajlić

Željezničar je golom Enisa Sadikovića u 90. minuti stigao do pobjede nad Vitezom u Vitezu.

Željo je napadao 90 minuta, stvarao šanse, da bi tek u finišu udarac Sadikovića završio iza leđa nemoćnog Živkovića, koji je prethodno branio sve što je išlo u okvir njegovog gola.

"Čestitam Vitezu na korektnoj i izvanrednoj utakmici. Igrali smo jednu zahtjevnu utakmicu. Znate koliko smo se emocionalno i fizički se potrošili, ali smogli smo snage da u 90. minuti budemo svježi i da realizujemo jednu šansu", kazao je trener Milomir Odović, dodavši:

"Ova pobjeda je za nas jako važna i sada imamo sedam dana da se pripremimo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odović je hvalio mladog Žerića, koji je danas debitovao za prvi timm Plavih. "Žerić je odlično odigrao, on ima 17 godina i cilj mi je bio da proširimo taj fond kvalitetnih veznih igrača".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.