8

Komentari (8)

Mr.Balboa
Citam ove silne negativne komentare kako smo losi!Ok eto nek ste vi dobri,nema potrebe da nabrajamo klubove,koji pobjede jedva ekipe iz donjeg dijela i sad nesto pametujete,kao Zeljo je los,pa nemoj da pravimo analizu pa bi vidjeli sve!Nadje se par negativnih ljudi ovdje iz drugih navijačkih skupina i pojma nemaju o fudbalu,Tudje blate a svoje hvale,ma koga zanima misljenje takvih!Celik je odigrao korektno,a mi smo imali malo sreće kod trećeg gola,ali nagradjeni su za borbenost definitivno!A sto se tiče Igrača koji ne slusaju trenera nek jos jednom dobro razmisle prije nego se pokazuje!!!
dzovani1946
Odi svaka cast,ali realno losi ste komsije,bgm.Bez uvrede.
mlacenica1
Provukli se. Umalo da raspali celike odnese bodove sa grbavice, a sad se pamet prosipa i zasluge se prisvajaju. Ipak, dobro je, pobjeda u pravi cas.
19211921
Odović je jedini kojem vjerujem i onaj iza kojeg mora stati cijeli klub i svi navijaci. Mora se stati na kraj "indisponiranim" igracima i njihovim gluparijama. Smjenili su 4 5 trenera, ako sada ne bude islo smjenit treba njih. Svaka cast onima koji se bore za klub i navijace
franjo25z
Sreca .....nafaka.....djeli druze sadaku sto te sacuvala veceras.....iskreno losi ste za nesto vise nemoj nas molim te brukat i u evropu sa ovom igrom....sretno
casimiro
bravo odaa..konacno si pravi...placeni su da igraju ima da igraju..Svaka cast..
Kai Kaii
ODOVICU nije ovo za tebe idi trenijar juniore , kadete , pionire
Griezmann
Samo jako Odaaaaaa titula nas čekaa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.